Catering Bruiloft

Ontspannen, gezellig en heerlijk eten

De mooiste dag van uw leven vieren bij u thuis, bij familie of op een unieke locatie zoals een kerk of vakantieboerderij. Wij hebben de afgelopen jaren vele bruiloften met succes verzorgd. In overleg organiseren wij uw huwelijksdiner of trouwfeest tot in de puntjes, zodat u onbezorgd kunt genieten van uw eigen bruiloft.

Coolinair Catering Twente biedt een scherpe en overzichtelijke prijsstelling en is een uitstekende hulp voor de ceremonimeester met betrekking tot de catering van uw bruiloft. Na de plechtigheid eerst champagne en bruidstaart ter ere van het afgesloten huwelijk en later met een groep genieten van een diner aan tafel of een walking dinner.

Originele catering op je bruiloft

Eten is een belangrijk onderdeel van je bruiloft, liefde gaat immers door de maag! Door de unieke opmaak van deze lekkernijen wordt de decoratie van je bruiloft ook al kwalitatief aangekleed. Twee in één! Je kunt natuurlijk zelf aangeven welke hapjes je graag wilt serveren in een keuken naar wens. Ben jij een superfan van Italiaans of zie je het liefst sushi op je bruiloft? Geef het aan en het wordt voor je bereid!

Verleidelijke foodbars voor de bruiloft

Oke, geef toe: hapjes zijn écht wel een belangrijk onderdeel van je bruiloft. Je zult er niet alleen je gasten happy maken met een foodbar, maar het staat ook nog eens super tof ter decoratie! Je kunt zelf helemaal los gaan met verschillende concepten. Vind hier leuke bedrijven die een foodbar kunnen organiseren.

Tapasbar

Spaanse vibes op jullie bruiloft? Wat dacht je van een heerlijke tapasbar, met verschillende lekkere Spaanse hapjes en een kan sangria om het af te maken.

Biologische groentenbar

Houden jullie van biologisch en vega food? Dan is een tafel vol met lekkere biologische veggies, vegetarische of veganistische hapjes en verschillende dipsausjes perfect voor een duurzame bruiloft! Je kan de foodbar helemaal inrichten zoals je zelf wilt, als het maar bij jou past.

Kaastaart

Say bye to een standaard bruidstaart! Een bruidstaart van kaas is het helemaal! Stapel verschillende binnenlandse en buitenlandse kazen op elkaar om een super originele kaastaart te creëeren. Maak je tafel af met bourgondisch brood en een verschillende soorten gedroogd vlees en laat je gasten ondertussen genieten van een wijntje.

Oesterbar

Gaan jullie voor een luxe en elegante bruiloft? Dan is een oesterbar perfect voor jullie gasten. Al helemaal als jullie ook nog eens aan zee trouwen. Serveer er een glaasje champagne bij en je gasten zullen smullen.

Hollandse hapjes

Zijn jullie niet zo van de buitenlandse gerechten en houden jullie het liefst van echte Hollandse kost? Een foodbar met echte Hollandse hapjes mag dan niet ontbreken als originele catering voor jullie bruiloft! Wat dacht je van stukjes roggebrood met haring en augurk, prikkertjes met rookworst en kaas en natuurlijk echte Hollandse bitterballen.

Midden-Oosterse hapjestafel

Zelf Midden-Oosters bloed of gewoon gek van Midden-Oosters eten? Snappen wij heel goed! Wat is er nou lekkerder dan een tafel vol met heerlijk gekruid naanbrood, falafel, labneh, harissa, shakshouka en verschillende soorten hummus?

Gratis offerte aanvragen

Onze jaren ervaring met het cateren van bruiloften zie terug in onze werkwijze en proef je in de gerechten. Indien gewenst adviseren wij jullie ook voor de mooiste tipi- of spantenten, fraaie houten tafels, dito bankjes, stoelen en andere zaken. Hiervoor hebben wij originele spullen en leveranciers geselecteerd, standaard kan altijd nog!

© Copyright - Coolinair Catering Twente - Algemene voorwaarden - Privacy - Disclaimer